Caricaturi la Ziua internationala a barbii 2015, Bucuresti

Sâmbătă, 5 septembrie 2015, începand cu ora 16:00 vă invităm la un eveniment inedit, Ziua Internaționala a Bărbii ce va avea loc la Pow Wow- Calea Victoriei 102-108.
Cum evenimentul reprezinta un moment de sărbătoare și ceremonie pentru podoaba facială masculin, în cadrul său se va premia ‘Cea Mai Frumoasă Barbă’cu un premiu ce va consta în produse de la binecunoscutele brand-uri: Jagermeister / Vicomte A / M. Brace / NEP / The Urban Ties / Barbosii / Sogni / label.
În ceea ce privește latura artistică și muzicală, Mr. Jack ( Harlequin_Jack ) va incanta publicul cu acordurile sale armonice. Iar seara va fi încheiată de BICA cu fluiditatea beat-urilor sale.
Artele vizuale sunt un element de semnătura pentru evenimentele realizate de către STUP, astfel nici de această dată nu ne vom abate de la tradiție,cu o expoziție semnată de Alex Vlad Covaci.
Dar o seară ca aceasta nu ar putea fi întreaga fără o latură comică.
Asadar, l-am invitat pe caricaturistul Adrian Bighei pentru a va imortaliza portretele într-un mod hazliu ce sigur va aduce un zambet pe fața fiecărui participant.